logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

JOIN THE TRIBE

Ver weg van de beschaving zoals wij deze kennen, volledig geïsoleerd van de buitenwereld komen op 8 juli alle dedicated fans van de hardere stijlen bij elkaar op het strand van de Cattenbroekerplas. Om als één te stampen op de genadeloos lekkere sets van de beste Hardstyle, Freestyle en RAW dj’s.

Aanschouw het opperhoofd in al zijn glorie, buig voor zijn macht en geef jezelf volledig over aan de dikste beats. Samen laten we het festival trillen op zijn grondvesten. Dít is 100% pure toewijding, dit is DEDICATED! Join the tribe!

INFORMATIE & MEDIA

▲ DEDICATED
▲ Zaterdag 8 juli 
▲ 12:00 tot 23:00 
▲ Cattenbroekerplas - Woerden
▲ Hardstyle | Freestyle | Rawstyle 

Facebook:         Wees als eerste op de hoogte
Instagram:         Join the tribe...
Snapchat:          @DEDICATEDHARDSTYLE
Tickets:              Bestel je tickets hier

ALGEMENE INFORMATIE

MINIMUM LEEFTIJD

De minimale leeftijd om op DEDICATED te komen knallen en alles te geven tot het bittere eind is 18 jaar. Er wordt bij de ingang er om een geldig legitimatiebewijs gevraagd. Neem dus jouw paspoort, ID of rijbewijs mee. 

BETAALMOGELIJKHEDEN

Op DEDICATED kun je eten en drinken halen met de hulp van festivalmunten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 
Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar, en de munten van het festival 90's On The Beach de dag ervoor zijn niet geldig.

LOCKERS

Staat de zon hoog aan de hemel en ram je er liever zonder shirt op los? Of wil je wat warms voor de terugweg meenemen? Huur dan voor 7 euro een klein, of voor 9 euro een groot kluisje..

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

Dagen

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

Uur

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

Minuten

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

Seconden

Bereikbaarheid (vervoer & parkeren)

AUTO

Heb je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres ‘Zeeweg 1, Woerden' is.

De auto mag je achterlaten op de parkeerplekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket kun je bij de verkeersbegeleider voor €10 in cash aanschaffen.

KISS & RIDE

Laat jij je brengen en halen naar DEDICATED Outdoor? Dat kan! Volg de borden Kiss & Ride!

LET OP: Het is verboden om op andere plekken afgezet of opgehaald te worden. De politie zal hier op toezien en zelfs bekeuren.

PENDELBUSSEN

Met het openbaar vervoer reis je via NS Station Woerden. Vanaf hier zetten we speciaal pendelbussen in. Je kunt instappen tussen 11:45 en 16:00 om naar DEDICATED Outdoor te gaan. De pendelbussen kun je vinden aan de Zuidzijde van het station.

Vanaf 21.00 tot laat brengen onze chauffeurs je weer terug naar station Woerden. Een retourticket kost €5 en koop je bij de bus zelf.

FIETS

Woon je dichtbij? Fietsen is dan het allermakkelijkst...

Let wel op: je kunt de fiets alleen stallen in de grote fietsenstalling.

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik officiële tickets voor DEDICATED Outdoor?

Tickets voor DEDICATED Outdoor zijn online verkrijgbaar. Je kunt deze bestellen door hier te klikken.
Let wel op: bestel ze alleen via deze website of Your Ticket Provider.  Dit is de enige officiele ticketpartner van DEDICATED Outdoor.

Ik heb een vraag over mijn tickets. Aan wie kan ik die stellen?

Neem contact op met YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95
Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Moet ik mijn ticket printen?

We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimale leeftijd om samen met ons te knallen is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem er een met je mee... 

Zijn er kluisjes?

Ja, die zijn er. Je kunt deze voor 7 euro huren!

Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je kunt zo'n locker huren voor 7 euro door deze gelijk met je ticket te bestellen. Je ontvangt vervolgens een dag voor het festival jouw persoonlijke code. Hiermee kun je de kluis openen en hersluiten. 

Let op: scherm jouw code tijdens het intoetsen wel af om als enige toegang tot jouw kluisje te houden.

Wat kan ik wel of niet meenemen naar DEDICATED?

Naast je tickets & id-kaart, is er nog veel meer wat je wel (maar ook niet) mee mag nemen... Check het hier!

Toegestane items:

Deodorant sticks, zonnebrand en vergelijkbare producten, mits deze nog in de originele, gesloten verpakking zitten.
Opblaasdieren (moeten leeg en verpakt zijn bij binnenkomst)
Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken of leuzen en geen vlaggenstokken)
Niet-professionele foto- en video camera's, mobiele telefoons, Go-Pro's & wegwerp camera's
Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Verboden items:

Let op: Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan.

Drugs (Zero-Tolerance beleid is actief)
Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep)
Voetbalshirts
Spuitbussen (zoals je favoriete deodorant) en parfumflesjes
Gevulde elektronische sigaretten.
Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit (bijv. zonnebrand. Dit is alleen toegestaan wanneer deze nog in de originele, gesloten verpakking zit)
Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen
Vuurwerk, wapens - inclusief zakmessen en pepperspray - en andere gevaarlijke voorwerpen
Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten
Selfie sticks

Bovenstaande items zullen bij entree worden ingenomen. Het is niet mogelijk deze onder bewaring te stellen.

Hoe kan ik betalen?

Op DEDICATED en alle festivals waarop wij een stage hosten, kun je eten en drinken halen met de hulp van festivalmunten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 
Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar, en de munten van het festival 90's On The Beach de dag ervoor zijn niet geldig.

Zijn er kledingvoorschriften?

Er zijn wel een paar regels waar je kleding aan zal moeten voldoen!  Voetbalshirts en andere sport gerelateerde kledingstukken zijn niet toegestaan.
Natuurlijk mag je wel je sportschoenen (Nikes) en mouwloze shirts aan! 

Mag ik foto’s maken?

Van ons wel! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of een mobiel mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het persformulier op onze contactpagina.

Kan ik het event halverwege verlaten en later weer terugkomen?

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet zomaar weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele nacht vol te kunnen houden!

Wat als ik medicijnen of een allergie heb?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden. 

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein.

Ik ben een talentvolle DJ en zou graag willen draaien op DEDICATED. Kan ik een demo sturen?

Helaas is er geen talentarea op DEDICATED. Doordat we gedurende het hele jaar ontzettend veel demo’s ontvangen, kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen.

Zijn er huisregels waaraan ik me op DEDICATED moet houden?

Ja, die hebben we! Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van XSENSE. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina. 

Huisregels DEDICATED 

Heb jij een ticket voor dit event? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op DEDICATED gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten en er een waanzinnig & onvergetelijk feest van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

 1. Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het event aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 2. Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van DEDICATED! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.
 3. Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.
 4. Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 5. Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 6. Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het event geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 7. Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 8. Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 9. DEDICATED ligt aan het water: zwemmen kan hier niet! We willen er namelijk zeker van zijn dat je bijvoorbeeld niet onderkoeld raakt. Met blote voeten de temperatuur van het water voelen is natuurlijk wel toegestaan.
 10. Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het event zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het event moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 11. Het event wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van DEDICATED, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 12. Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.
 13. Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Check ook de algemene voorwaarden van XSENSE B.V.: KLIK HIER.

Kan ik mijn auto dicht bij DEDICATED kwijt?

Heb je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres ‘Zeeweg 1, Woerden' is. Vanaf de afslag hebben we borden geplaatst die je rechtstreeks naar DEDICATED brengen... 

Je auto mag je achterlaten op de plekken die wij voor je aanwijzen. Een parkeerticket is 10 euro vooraf te bestellen. Ga hiervoor naar tickets bestellen, selecteer het aantal festivaltickets dat je nodig hebt en klik op bestel nu om een parkeerticket aan te schaffen.

Brengen en halen

Laat jij je brengen en halen naar DEDICATED Dat kan! Volg hiervoor de borden met de tekst “Kiss & Ride” (K&R). Uiteraard is dit geheel gratis!
LET OP: Het is dus strikt verboden om op andere plekken afgezet of opgehaald te worden. De politie zal hier op toezien en zelfs bekeuren.

Ik ben een creatieve cateraar: waar meld ik mij aan?

Heb je een bijzonder food concept en denk je hiermee goed bij een festival van ons te passen? Stuur dan een mail naar info@thezoo.nl - met als onderwerp ‘Creatieve cateraar festivals’ - en voeg hier foto’s van jouw stand en verkoopwaar, inclusief gegevens (website, facebook, ed) bij. Mochten we interesse hebben, dan nemen we zeker contact met je op!